Open Air Cinema | 28 juli


8/7 2020

Varmt välkomna den 28 juli då Stockholms latinamerikanska filmfestival – Panoramica tillsammans med CinemaQueer bjuder på en utomhusvisning under International Pride Community tillsammans med Reimersholme Hotel, Film Capital Stockholm – Smart Kreativ Stad, Franska Institutet och Argentinas Ambassad. Kvällen startar 20:00 med musik och filmvisning 22:00.

Under en härlig sommarkväll bjuder vi på gratis film med härliga latinamerikanska musiktoner av Liliana Zavala (med trio) och mexikanskt kök i anslutning till visningen av Marilina Giménez punkiga film A Girls Band (Una Banda de Chicas).

Pågrund av den rådande CO-VID situationen kommer det enbart finnas 50 trådlösa hörlurar kopplade till visningen. Anmäl er till Panoramica som är på plats (20:00-21:55) för att kunna se filmen, först till kvarn gäller!

Både före och efter visningen har ni möjlighet att köpa latinamerikansk mat och mingla med naturviner till solnedgången vid Reimersholmes sköna vattendrag.

NÄR?
28 juli,
Mingel & musik: 20:00 — 21:00
Filmstart: 22:00 — 23:30

VAR?
Reimersholme Hotel
Reimersholmsgatan 5 (T-bana: Hornstull)

COVID-19?
Själva visningen tar endast emot 50 gäster utifrån Folkhälsomyndighetens restriktioner. Anmäl er till festivalen som finns på plats för att kunna få dina trådlösa hörlurar. Hörlurarna är kopplade till visningen som sker på utomhusduk.

MAT? MUSIK?
¡Si! ¡Si! ¡Si!

GRACIAS:
Filmvisningen genomförs i samarbete med CinemaQueer, Reimersholme Hotel, Film Captial Stockholms projekt Smart Kreativ Stad och Europeiska regionala utvecklingsfond, Franska Institutet och Argentinas ambassad.

Nyhetsbrev

Namn

Email