EMBRACE OF THE SERPENT INVIGER 2:A UPPLAGAN AV PANORAMICA


11/8 2016

Stockholms latinamerikanska filmfestival PANORAMICA invigs den 22 september med den colombianska filmen Embrace of the Serpent (El abrazo de la serpiente) av regissören Ciro Guerra.

Festivalen håller rum den 22-25 september på biograferna Bio Rio, Klarabiografen och Zita Folkets Bio i Stockholm. Årets tema blir ”Minnet” som kommer löpa som en röd tråd genom programmet, precis som föregående år kommer festivalen att erbjuda ett program med 18 filmer som sträcker sig från hela regionen tillsammans med seminarier och andra evenemang.

Ciro Guerras visuellt fängslande äventyr El abrazo de la serpiente följer shamanen Karamakate genom ett tidspan på fyrtio år där han assisterar två olika vetenskapsmän med samma mål om att kunna hitta en sällsynt blomma med helande krafter i Amazonas djupas djungel. El abrazo de la serpiente var senast med och tävlade om Bästa utländska film under året Oscarsgala. Filmen som hade sin premiär under filmfestivalen i Cannes 2015 i Quinzainen har under året cirkulerat flertal av de internationella filmfestivalerna och visades nu nyligen under Göteborgs Filmfestival i år.

Det fullständiga programmet till den 2:a upplagan av PANORAMICA kommer att släppas i augusti, mer information om programsläpp släpps närmare datumet.

Nyhetsbrev

Namn

Email