2x Förhandsvisningar!


5/2 2018

Efter en välbehaglig vila efter den tredje upplagan av Panoramica börjar vi nu blicka fram på det kommande året 2018 med spännande förhandsvisningar och planering av den fjärde upplagan av Panoramica!

Den fjärde upplagan av Panoramica äger rum 26-30 september 2018.
Mer information om festivalens biografer, program och evenemang kommer till sommaren. Innan dess har vi två förhandsvisningar Panoramica kommer att anordna under våren:

UNA MUJER FANTÁSTICA 31/1/2018
Onsdagen den 31 januari har Panoramica äran att tillsammans med EDGE Entertainemnt förhandsvisa en av årets största chilenska filmer på Zita Folkets Bio!

En fantastisk kvinna är Sebastián Lelio senaste film efter hans hyllade film Gloria som hade sin premiär under Berlins filmfestival förra året där filmen belönades med pris för Bästa manus.

Om filmen:
Marina, en ung transkvinna i Santiago jobbar som servitör, men hyser stora sångambitioner. Hon är i en relation med Orlando, en betydligt äldre man som plötsligt går bort efter att de har firat Marinas födelsedag. Istället för att få sörja sin älskare så inser Marina att hon behöver kämpa för sin rätt att vara sig själv, mot Orlandos familj som inte kan acceptera henne in i deras faders liv och familj.
Visas på Zita Folkets Bio den 31 januari 18.00.

LA FAMILIA 8/2/2018
Torsdagen den 8 februari har Panoramica äran att tillsammans med FC Bio förhandsvisa den venezuelanska filmen La familia av Gustavo Rondón Córdova.

La familia är Gustavo Rondón Córdovas första långfilm som hade sin premiär under Cannes kritikervecka förra året och var med i sektionen Horizontes Latinos under filmfestivalen i San Sebastian. Sist var filmen med i Stockholm Filmfestivals huvudtävlan.

Om filmen:
Andres och hans son Pedro bor i en förort till Caracas och ser knappt varandra. Andres spenderar dagar och kvällar med arbete för att försörja sig och sonen, medan Pedro driver runt, leker med sina vänner och lär sig livets villkor i den våldsamma miljö som omger honom.
Gatorna som fostrar Pedro är en grym plats där pojkar lämnas för att bli män på egen hand, i en machokultur de ännu inte fullt ut förstår. Med olika medel och insikt kämpar far och son på varsitt sätt och individuellt för överlevnad. Men allt ställs på sin spets när Pedro blir involverad i ett allvarligt våldsbrott som tvingar den lilla familjen samman.

Visas på Zita Folkets Bio den 8 februari 18.15.
BILJETTER KAN KÖPAS HÄR.

Nyhetsbrev

Namn

Email