Panoramica

Festivalfest på Brooklyn Bar


lör 23 Sep 20.00
Brooklyn Bar

Under lördagen 23 september bjuder Panoramica in till festivalfest med start 20.00 på Bar Brooklyn!

Kvällen till ära så kommer Dj Masaya och Dj Dgeral för att bjuda på Stockholms bästa latino takter för att fira den tredje upplagan av Stockholms Latinamerikanska Filmfestival.

Dj Masaya rör ihop en cocktail bestående av transatlantiska toner mixade med elektroniska beats. Swing, balkan och cumbia-rytmer är hans specialiteter, blandade med house, breakbeats och så lite reggae. Ett globalt party fullknökat med beats och energi – den perfekta kombinationen för den eklektiska, internationella dansfest.

Läs mer om DJ Masaya här: https://www.facebook.com/masayaglobal/

Lyssna mer här:
https://www.mixcloud.com/estebanmasaya/

DJ Dgeral bjuder på ett originellt och eklektiskt musikset. Hens DJ-resa startade i Caracas, Venezuela och hen var en av de första queera Djs som respresenterade den elektiktroniska musikrörelsen. 2004 lämnade hen Venezuela för Europa. Idag bor hen i Stockholm där hen ständigt letar efter att finna det perfekta soundet!

Läs mer om DJ Dgeral här:
www.facebook.com/DgeralDJ/

Lyssna mer här:
www.soundcloud.com/dgeral

Festen arrangeras av PANORAMICA och Bar Brooklyn och startar klockan 20.00 fram till småtimmarna.

Varmt välkomna efter en heldag med filmer och fira in Stockholms Latinamerikanska Filmfestival med våra festivalgäster och alla andra latino-film-lovers!

Brooklyn Bar

Hornstulls Strand 4
117 39 Stockholm
(T) Hornstull

Brooklyn Bar på Debaser Strand serverar stans godaste sliders och har ett gediget amerikanskt ölutbud. Det är det perfekta AW-häng med musik- och filmquiz, bokreleaser, stand-up, livemusik och klubbar!

Köp biljetter

Nyhetsbrev